Contact

About me

Over Maaike Koster

Maaike Koster, een bruisende 23-jarige kunstenares, een ware ‘kaaskop’ uit Alkmaar dompelt zichzelf onder in de wereld van expressieve schilderkunst, waar levendige kleuren haar doeken transformeren tot interessante uitingen. Geïnspireerd door mensen, haar eigen levenservaringen en de ritmes van muziek, weet Maaike een unieke uitdrukking te creëren die haar schilderijen tot leven brengt. Schilderen werkt voor haar als een uitlaatklep, ze vertaalt moeiteloos haar emoties op het doek.

In 2020 is ze afgestudeerd als graphic designer, na een tijdje als freelancer in de grafische sector had ze meer behoefte aan “persoonlijke” creativiteit ontwikkeling in plaats de focus op commercie. Momenteel studeert ze aan de AHK en is haar toekomstige rol als kunstdocent en kunstenaar in wording, ontvouwt zich een prachtig pad vol artistieke belofte.

Over het algemeen wordt Maaike gezien als een een sociaal, opgewekt en empathisch individu, die zich veel bezighoudt met experimenteren op creatief vlak, en altijd open staat voor nieuwe ideeën en projecten.

Neem contact op als je een leuke samenwerking zou willen of wil brainstormen over een idee!


Waarom de naam Kostudio?

 
Kostudio is ontstaan uit een droom die hopelijk in de toekomst werkelijkheid wordt. Het is een combi tussen de naam Koster en Studio. Omdat ik met verschillende projecten bezig ben, zou ik uiteindelijk een creatieve studio/ atelier willen hebben waarin kunst samenkomt met design.

Study timeline

 
2017-2020 Graphic design Mediacollege Amsterdam
2021 Freelance met mijn bedrijf kostudio en werkend in dierenwinkel/Cannadog
2022 – heden Breitner Academie als beeldende kunst docent (AHK) 

English:

2017-2020 Graphic design Media College Amsterdam
2021 Freelance with my company kostudio and working in pet store / Cannadog
2022 – present Breitner Academy as a visual arts teacher (AHK)

KOSTUDIO formulier
Onderwerp van de e-mail